You are here: Home » Accessoires » Tintamar Vest Bag

Tintamar Vest Bag

geschreven door Constance

Vlieg je met een lowcost maatschappij, dan heb je altijd gedoe met bagage. Tintamar heeft nu iets geheel nieuws, nl. het Tintamar Vest Bag. En ik vind de Vest Bag echt een super uitvinding en dat geldt ook voor de Tintamar V(ery) I(mportant) P(ocket), VIP.

Tintamar Vest BagDe Vest Bag is een tas en een vest in-een. Je kunt de Vest Bag in een handomdraai veranderen van een tas naar vest en in dit vest zitten een aantal handige vakken waardoor je altijd je paspoort, portemonnee en andere belangrijke zaken bij de hand hebt en in het grote vak (op de rug) kan je zelfs een tablet of een kleine laptop kwijt. En als je de Vest Bag niet nodig hebt, rol je hem heel klein weer op.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4dT43koAo04&noredirect=1[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com