Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Vier Oud & Nieuw in Miami met Justin Bieber Vier Oud & Nieuw in Miami met Justin Bieber
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Weleda Eerste Hulp Set Weleda Eerste Hulp Set
ladygadgets

Tintamar Vest Bag

Vlieg je met een lowcost maatschappij, dan heb je altijd gedoe met bagage. Tintamar heeft nu iets geheel nieuws, nl. het Tintamar Vest Bag. En ik vind de Vest Bag echt een super uitvinding en dat geldt ook voor de Tintamar V(ery) I(mportant) P(ocket), VIP.

Tintamar Vest BagDe Vest Bag is een tas en een vest in-een. Je kunt de Vest Bag in een handomdraai veranderen van een tas naar vest en in dit vest zitten een aantal handige vakken waardoor je altijd je paspoort, portemonnee en andere belangrijke zaken bij de hand hebt en in het grote vak (op de rug) kan je zelfs een tablet of een kleine laptop kwijt. En als je de Vest Bag niet nodig hebt, rol je hem heel klein weer op.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4dT43koAo04&noredirect=1[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?