Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Nationale Pannenkoekdag 2015

Vrijdag 27 maart as. is het weer zover, dan vindt alweer de 9e editie van de Nationale Pannenkoekdag plaats, onder het motto ‘Bak mee voor ouderen!’

Tienduizenden basisschoolleerlingen uit de bovenbouw organiseren, met hulp van juffen, meesters, vaders en moeders, een pannenkoeklunch voor een oudereninstelling in de buurt. Zo brengt de oer-Hollandse pannenkoek jong en oud op een vrolijke manier met elkaar in contact. Dus op 27 maart staan geen spruitjes, andijvie of hutspot op het menu, maar is het heerlijk smikkelen en smullen van pannenkoeken! Kies voor de klassieke pannenkoek met poedersuiker en stroop of bak eens een bijzondere vorm.

Oetker_Koopmans_Pannenkoekdag_2015_01In Engeland, Ierland en Australiƫ wordt al eeuwenlang Pannenkoekdag (Pancake Day) gevierd op de dinsdag voorafgaand aan Aswoensdag. In de vastenperiode mocht er 40 dagen lang geen eieren, melk en vetten worden gegeten. Om die ingrediƫnten niet weg te gooien, werden daar op die dag pannenkoeken van gebakken die gretig aftrek vonden.

En natuurlijk kan iedereen dit initiatief steunen, dus laten we allemaal Pannenkoeken bakken op vrijdag 27 maart en deze uitdelen!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?