You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe IKEA Kerstcollectie

Nieuwe IKEA Kerstcollectie

geschreven door Constance

Vanaf morgen, 1 oktober, kan je bij IKEA alweer terecht voor de nieuwe IKEA kerstcollectie. Denk aan bomen vol dieren en Zweedse kerstgeiten, verder ook nog LED-verlichting in klassiek rood en wit met een vleugje goud en zilver.

IKEA kerstIn Zweden werden kerstcadeautjes vroeger door de Julbock gebracht. Hoewel deze kerstgeit al een tijdje plaats heeft gemaakt voor de rendieren van de Kerstman, zie je de Julbock in Zweden nog overal terug als kerstversiering. Haal een stukje Zweedse traditie in huis met de stoffen VINTERMYS decoratie.

07_STRALA_LED-VERLICHTING_VENSTERBANK
Laat je huis duurzaam stralen met STRÅLA decoratieve led-verlichting. Zoals het speciale kleed met led-verlichting in de vorm van sneeuwklokjes voor onder de kerstboom. (Led-lampen verbruiken tot 85% minder energie dan gloeilampen en branden tot 20 jaar lang.)

STRALA__LED-VERLICHTINGEn heb je geen voor een kerstboom? De STRÅLA decoratie van massief grenen biedt een bijzonder alternatief. De led-verlichting zorgt voor warmte en gezelligheid in huis.

Het wordt een beestenboel in de boom met de VINTERMYS decoraties van IKEA.want je kan kiezen uit uilen en vossen, maar ook uit sneeuwvlokken en notenkrakers.

De STRÅLA lantaarns met led-verlichting zijn echte sfeermakers. Zet de lantaarns in de vensterbank, op de eettafel of hang ze aan de verwarming. Combineer verschillende formaten voor een speels effect. Visite kan je huis niet missen met de STRÅLA decoratieve led-verlichting in de vensterbank. Doe het licht aan om het dorp tot leven te brengen en creëer een prachtig silhouet.

06_STRALA_LANTAARNS

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?