You are here: Home » Accessoires » Nieuwe covers voor de Tivoli Albergo+ radio

Nieuwe covers voor de Tivoli Albergo+ radio

geschreven door Constance

De Tivoli Albergo+ tafelradio is vorig jaar al gelanceerd in verschillende kleuren, maar vanaf nu kan je  deze multifunctionele radio met DAB+, Bluetooth en FM ook geheel naar je eigen smaak en interieurkleur aanpassen.

albergo_custom_cabinet_finishesWant zijn ook speciale serie houten behuizingen beschikbaar waardoor er nu in het totaal 5 uitvoeringen te koop zijn van de Albergo+ en 16 verwisselbare covers, dus kunnen er nu meer dan 80 verschillende combinaties gemaakt worden. Van klassiek hout zoals walnoot of kersen, t/m tweed, leer of beton-look. Met Tivoli Audio’s configurator kunnen alle mogelijke combinaties worden vergeleken en direct in de gewenste combinatie worden besteld.

De Albergo+ Cabinet Kit heeft alle benodigde onderdelen om de behuizing zo gemakkelijk mogelijk te bevestigen. Aan de radio zelf hoeft niet te worden gesleuteld. De cabinets zijn namelijk ontworpen om moeiteloos om de Albergo+ heen te schuiven en kunnen even makkelijk weer worden verwisseld.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com