You are here: Home » Accessoires » Een mooie wearable, de Ringly

Een mooie wearable, de Ringly

geschreven door Constance

De Smartwatches (ook bekend als wearables) vliegen je om de oren maar de meeste modellen zijn niet geschikt voor smalle, vrouwenpolsen. En ik heb er zelf ook een aantal mogen testen en ondanks het feit dat ze handig zijn, zijn bij mij echt veel te groot. Blijkbaar ben ik niet de enige want ik ben nog maar weinig dames tegengekomen die een smartwatch dragen.

ringlyAl speurende op internet kwam ik verschillende andere ‘wearables’ tegen en een daarvan is de Ringly. Dit is een forse ring, in verschillende kleuren, die dmv. verschillende trilsignalen en een bijpassende kleur doorgeeft wanneer je een nieuw bericht, mail of telefoontje hebt ontvangen. Je stelt deze meldingen in met behulp van een app en in de app kan je precies aangeven wanneer je een notificatie wilt krijgen. Er zijn 4 verschillende trilsignalen en je kan 5 LED-kleuren instellen.

De Ringly is gemaakt van 18-karaats mat goldplated en in de ring zitten edelstenen en half-edelstenen. (Zwarte Onyx, Saffier, Maansteen, Smaragd en de limited edition Toermalijn). De Ringly is momenteel online in de VS te bestellen en worden deze winter geleverd.

ringly app

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?