You are here: Home » Beauty » Nieuw gezondheidsprogramma; Innerwave Detox, Eat & Play

Nieuw gezondheidsprogramma; Innerwave Detox, Eat & Play

geschreven door Constance

Het bekende detoxmerk Innerwave heeft, om je te helpen bij het behouden van een gezonde levensstijl, het 100% natuurlijke gezondheidsprogramma: Detox, Eat & Play gelanceerd. Hierin wordt detoxen gecombineerd met voedingsadvies (van o.a. Rens Kroes) en trainingsprogramma’s. Zodat detoxen geen eenmalige ervaring blijft, maar de start van een nieuwe manier van leven: ‘a new wave of life’.

innerwaveDetoxen, ook wel ontslakken of ontgiften, is anno 2014 geen onbekende meer. Een detoxkuur zuivert het lichaam en is voor velen een startpunt op weg naar een gezonder en energieker leven. Fans van detoxen geven dan ook aan dat een kuur hen bewuster maakt van de werking van voeding op het lichaam. Het geeft een enorme energieboost wat motiveert om vooral op diezelfde voet door te gaan. De uitdaging ligt precies daarin: die gezonde levensstijl daadwerkelijk behouden, juist na de kuur.

detox programmaDETOX, EAT & PLAY
De naam zegt het al: Detox, Eat & Play bestaat uit drie onderdelen die mensen op weg helpen naar een gezonde levensstijl.

DETOX
Het eerste onderdeel is de Detox, waarbij de focus ligt op het zuiveren van het lichaam met de Innerwave Wellnesskuur. Deze detoxkuur bestaat 17 dagen, opgedeeld in drie fasen:

Get Ready to Launch! Een afbouwbase waarin het normale voedingspatroon wordt afgebouwd.
Let’s Detox. De Wellnesskuur zelf (met of zonder darmspoeling).
Keep calm & cool down. De fase waarin langzaam wordt opgebouwd naar een gezond voedingspatroon.

EAT
Innerwave werkt met verschillende Healthcoaches, waaronder Rens Kroes. Zij bieden persoonlijke ondersteuning bij het volhouden van een gezond eetpatroon na de Innerwave Wellnesskuur. Dit doen zij o.a. door het opstellen van voedingsschema’s en te adviseren op het gebied van voedingssupplementen. Naast de mogelijkheden voor persoonlijk advies geeft Innerwave ook veel voedingstips via de website om een gezonde levensstijl te behouden na het detoxen.

PLAY
Een gezonde levensstijl is pas compleet door regelmatig te bewegen. Daarom biedt het Detox, Eat & Play programma van Innerwave ook de mogelijkheid tot personal training. Dit kan thuis of op locatie. Ook is het mogelijk een persoonlijk trainingsschema op te laten stellen waar ‘Innerwavers’ zelf mee aan de slag kunnen, thuis of in de sportschool. Daarnaast kunnen detoxers meedoen aan workshops, gericht op beweging. Innerwave werkt met verschillende trainingspartners verspreid over het hele land die ervaring hebben met opbouwen naar een gezond leefpatroon.

innerwave recept kroes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com