You are here: Home » Accessoires » TomTom Multi-Sport “sportwatch” Android app

TomTom Multi-Sport “sportwatch” Android app

geschreven door testman

Een tijdje terug mochten we bij ladygadgets.blogo.nl de TomTom Multi-Sport Cardio al testen (en deel 2). Testman probeerde recent ook de nieuwe Android app voor dit horloge. Er was al eerder een app voor de iPhone, maar nu wordt dus ook de grote groep Android gebruikers bediend door TomTom. Nog even terug naar de eerdere test van het horloge.
tomtom-android-495x312-495x312

Het was voor Constance wel en voor Testman niet direct liefde op het eerste gezicht. Testman vindt het een erg mooi en stoer horloge om te zien, iets wat je van veel sporthorloges niet kan zeggen. En Testman merkte dat het horloge uiterst nauwkeurig was voor wat betreft de hartslagmeting. De “pols met lichtmethode” van TomTom is echt een vooruitgang. Maar er waren ook een aantal minpuntjes.  Zo biedt het horloge geen “Spinningoptie”, een fitnessbezigheid met veel fans in Nederland. Volgens TomTom moet je de watch dan maar op treadmill stand zetten, maar dat voelt toch als vals spelen.

Of wat te denken van de TomTom op de MTB? Na een ritje op de MTB wil je namelijk direct, op je plek in het bos kunnen zien, waar, hoelang, hoever je hebt gefietst en meer van dat soort zaken.  Maar het mooie is, dat de nieuwe app die mogelijkheid nu ook biedt. Je moet dan wel na afloop eerst je gegevens syncen via je mobiel, maar dan zie je ook gelijk de resultaten.

tomtom android app

Inmiddels is  dus ook Testman gaan houden van deze mooie sportwatch.  En nu de liefde er is, wat zou Testman liefst verbeterd zien aan het horloge in de toekomst? Graag wat meer rekening houden met de Spinningfans onder ons en het liefste ook een live connectie (ipv eerst syncen) tussen je horloge en je smartphone. Zodat je realtime mee kan kijken en zo veel meer gegevens live kunt bekijken, op het grotere scherm van je telefoon. Omdat de TomTom een (uitstekende) Bluetooth stand heeft (die veel concurrenten missen), moet dat toch mogelijk zijn. TomTom luistert via haar forum overigens erg goed naar haar gebruikers en gezien de uitstekende Bluetooth optie en bijbehorende mogelijkheden, denkt Testman dat dit horloge nog veel meer in petto voor ons zal hebben. Wordt vervolgd zou ik zeggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com