You are here: Home » Accessoires » Tivoli Audio introduceert Music System Three+

Tivoli Audio introduceert Music System Three+

geschreven door Constance

Vanaf nu heeft Tivoli Audio het Music System Three+ (in Black of White) en dit is een draagbaar stereo muzieksysteem. Het Music System Three+ streamt je favoriete muziek draadloos via Bluetooth, is voorzien van de beste digitale DAB+ en FM-tuner en heeft een ingebouwde batterij die wel 20 uur meegaat.

tivoli audio whiteDmv. de Tivoli Remote app of de meegeleverde afstandsbediening kan je je favoriete zender of muziekbron selecteren. En dmv. het handvat op het Music System Three+ kan je je muziek gemakkelijk mee nemen, naar een feestje bij vrienden, een picknick in het park of van je keuken naar woonkamer en slaapkamer. Het geïntegreerde handvat vergroot niet alleen het draaggemak van het muzieksysteem maar dient bovendien als opslagcompartiment voor de afstandsbediening.

Je kan kiezen om je eigen muziek vanaf je smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen, maar natuurlijk ook alle nummers van Spotify, Deezer en alle DAB+ en FM-radiostations. Via het eenvoudige bedieningspaneel aan de voorkant en de multifunctionele draaiknop bovenop de radio, hebben je direct toegang tot de belangrijkste functies van het Music System Three+. Door de instelbare bas, treble en balans via het equalizer-menu kan het geluid worden aangepast aan je persoonlijke voorkeuren en variërende afspeelomgevingen en dit is ook een handig tool voor iedereen die regelmatig muziek streamt via Spotify en Deezer, waarbij een geïntegreerde equalizer voor het optimaliseren van het geluid vaak ontbreekt.

Tivoli Audio’s Remote app is gratis te downloaden via de iTunes en Google Play stores. Je kan dmv. de app, via je smartphone of tablet, het volume regelen, een bron selecteren en nummers kiezen. Ook maakt de app tweerichtingsverkeer mogelijk, zoals afbeeldingen en teksten van DAB+-radiostations en deze kunnen dan op je smartphone of tablet ontvangen worden. Daarnaast geeft het display van de radio informatie over nummer en artiest weer.

draagbaar tivoli

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com