You are here: Home » Beauty » Yves Rocher Anti-Age Global verzorgingslijn

Yves Rocher Anti-Age Global verzorgingslijn

geschreven door Constance

Yves Rocher lanceert de Anti-Age Global verzorgingslijn en deze bevat plantaardige stamcellen van de 4e generatie. Planten beschikken over de eigenschap dat ze zichzelf oneindig kunnen blijven vernieuwen. Deze eigenschap danken ze aan een bijzonder soort cellen: Plantaardige stamcellen van de 4de Generatie (4G). Deze plantaardige stamcellen 4G worden in hun geheel toegevoegd aan de unieke formules van Yves Rocher, zodat ze de belangrijkste kenmerken van huidveroudering optimaal kunnen bestrijden.

ppr06438 De Anti-Age Global lijn van Yves Rocher bevat zes verzorgende producten die in de specifieke behoeften van ieder huidtype voorzien. Nieuw binnen deze lijn zijn: het serum, de dagcrème met SPF en vanaf oktober de essentiële kuur.

ppr06435Omdat de huid ’s nachts het beste herstelt en ontvankelijker is voor verzorgende producten, hebben de onderzoekers van Yves Rocher een 28-daagse kuur voor de productlijn Anti-Age Global ontwikkeld die je in de nacht kunt gebruiken. De formule van de kuur bevat sterke concentraties plantaardige stamcellen en krachtige werkstoffen die huidveroudering tegengaan. Door het stimuleren van het natuurlijke celvernieuwingsproces voelt de huid weer als herboren aan.

ppr06343De Essentiële dagcrème SPF 20 beschermt de huid iedere dag tegen schadelijke UV-stralen en maakt de huid zichtbaar sterker. Een verzorging met een aangename textuur waarvan de huid zichtbaar rustiger wordt.

ppr06436

Het serum bevat een sterke concentratie plantaardige stamcellen. Het is de eerste stap van je dagelijkse gezichtsverzorging tegen huidveroudering en is uitstekend te combineren met de Anti-Age Global Essentiële dagcrème. De extreem vloeibare textuur wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en laat deze vervolgens fluweelzacht aanvoelen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com