You are here: Home » Duurzaam design » Bloempot die meedraait met de zon

Bloempot die meedraait met de zon

geschreven door
bloempot

Design studio uit Barcelona, Studio BAG Disseny, heeft een bijzondere bloempot ontworpen. De planten en bloemen die in deze bloempot worden geplant, groeien beter en zijn een stuk gezonder.

De bloempot lijkt op het eerste gezicht op een doodnormale terracotta bloempot, maar is toch iets anders vormgegeven. De onderkant is ietwat kegelvormig, waardoor ze kunnen draaien. Op deze manier kan de plant meebewegen in de richting van de zon.

De bloempot heet de VoltaSol en wordt met de hand gemaakt in La Bisbal d’Empordà in Spanje.
bloempot
bloempot
bloempot

Via Design Taxi

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?