You are here: Home » Accessoires » Test; Nokia Treasure Tag

Test; Nokia Treasure Tag

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat ik de Nokia Treasure Tag opgestuurd heb gekregen voor een test. Met de Treasure Tag ben je vanaf nu nooit meer je telefoon of je sleutels kwijt.

nokia_treasure_tag

Je begint met het downloaden van de speciale Treasure Tag app via de Windows Store (ook beschikbaar via App Store en Google Play). Daarna moet je een verbinding maken tussen je telefoon en de Treasure Tag. Het instellen van de Nokia Treasure Tag met mijn Nokia 1020, dmv. NFC, ging in eerste instantie niet geheel vlekkeloos. Doordat ik een hoesje om mijn telefoon had zitten, was het NFC connectiepunt eerst niet te vinden. Daarop heb ik de Nokia 102o maar uit het hoesje gehaald en kon ik wel een verbinding maken. (Je kunt ook gebruik maken van Bluetooth, maar NFC werkt makkelijker.)

nokia_treasure_tag_app

Als je de Nokia Treasure Tag aan je sleutelbos hangt kan je precies zien, op de app, waar de Bluetooth verbinding is verbroken en die locatie zie je vervolgens op een kaart en op die locatie liggen dan je sleutels. Maar ben je altijd en eeuwig je telefoon kwijt dan helpt de Treasure Tag je ook want als je op de knop op de Tag drukt, maakt je telefoon een geluidje en dan ga je daarna gewoon op het geluid af en je vindt dan vanzelf je telefoon terug. Natuurlijk kan je de Tag ook aan je tas of portemonnee vastmaken.

Conclusie; de Nokia Treasure Tag werkt prima en het is, zeker voor iedereen die altijd alles kwijt is, een handige gadget en doordat ie ook op Android en Apple apparaten werkt is ie voor elke telefoon of tablet geschikt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?