You are here: Home » Huis & Tuin » IKEA zoekt interieur ontwerper via Pinterest

IKEA zoekt interieur ontwerper via Pinterest

geschreven door Constance

Heb je altijd al eens een kamer in een IKEA winkel willen ontwerpen? Dan is dit je kans, want IKEA vraagt alle Nederlanders om hun perfecte slaap- en/of badkamer te ontwerpen op Pinterest. En het meest inspirerende Pinterest bord wordt in de winkel van IKEA Amsterdam neergezet.

IKEA Pinterest_actie

IKEA heeft op Pinterest een groot bord gecreëerd met producten voor de slaap- en badkamer uit de nieuwe catalogus en alle fans kunnen, als een stylist, deze pins repinnen en zo een eigen bord maken met voor de ideale slaap- en badkamer. Je kunt t/m 12 september aan deze Pinterest actie meedoen.

IKEA Pinterest bord

De Pinterest actie loopt tot en met 12 september.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com