You are here: Home » Accessoires » SENSEO melkopschuimer

SENSEO melkopschuimer

geschreven door Constance

DE heeft momenteel een hele leuke actie, want bij aankoop van een SENSEO Up of Twist koffieautomaat krijg je nu de SENSEO melkopschuimer cadeau! (Natuurlijk kan je dit SENSEO model ook los aanschaffen.)

senseo melkopschuimer

Ik krijg van DE binnenkort een exemplaar thuis gestuurd, voor een test, want je kunt veel meer met de SENSEO melkopschuimer dan alleen maar melk verwarmen of laten schuimen. Wat dacht je van een ijskoffie of een warme chocolademelk? De SENSEO melkopschuimer heeft een magnetisch klopsysteem en een innovatieve garde, en deze zorgt voor de ideale temperatuur en klopsnelheid, en dat zorgt weer voor perfect luchtig melkschuim. En er is genoeg melkschuim voor 2 koppen cappuccino.

de

De antikleeflaag, gladde binnenkan en vaatwasmachinebestendige opschuimer en deksel maken schoonmaken zeer eenvoudig en dankzij de snoerloze draaivoet van 360° is de melkopschuimer gemakkelijk te (ver)plaatsen. De antislipvoet zorgt voor een stabiele plaatsing van de melkopschuimer en door de éénknopsbediening ook zeer gebruiksvriendelijk.

twist-melkopschuimer upmelkopschuimer

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com