You are here: Home » Vloeren » Parket en vloerverwarming: 100% jazeker garantie!

Parket en vloerverwarming: 100% jazeker garantie!

geschreven door Constance

Bruynzeel Parket_visgraat_parketvloer

Als interieurvormgever krijg ik regelmatig de vraag: kunnen we parket met vloerverwarming combineren? Nog steeds zijn er parketbedrijven, die zeggen, dat je geen parketvloer op vloerverwarming kunt leggen. Het rendement van een houten vloer zou niet toereikend zijn en de temperatuurverschillen zouden te veel invloed hebben op het werken van het parket.

Vakmanschap

In de afgelopen 25 jaar heeft Bruynzeel Parket veel ervaring en vakmanschap opgedaan met het de combinatie parket op vloerverwarming.  De gecertificeerde parketteurs, die in dienst zijn van Bruynzeel Parket, zijn binnen het bedrijf opgeleid en hebben veel ervaring met het vakkundig leggen van parketvloeren, ook op vloerverwarming.

Inmiddels is parket op vloerverwarming een specialiteit van Bruynzeel Parket.

Wat voor u als consument heel belangrijk is: Bruynzeel Parket geeft dezelfde garantie op een parketvloer met vloerverwarming als op een parketvloer zonder vloerverwarming. Bruynzeel Parket noemt dit de “100% JA ZEKER GARANTIE”

Bruynzeel Parket_parketvloer_moderne_keuken

Moet de vloerverwarming nog worden aangelegd?

Bruynzeel Parket werkt samen met een gerenommeerde leverancier van vloerverwarming JK Vloerverwarming , volgens hen kan de parketvloeren ook op reeds aanwezige vloerverwarmingssystemen gelegd worden. Dit komt vaak voor als men nog een tegelvloer heeft liggen, maar nu toch liever een parketvloer wil aanschaffen.

Bruynzeel Parket_parketvloer_modern_interieur

 

Een parketvloer voor elke interieurstijl!

Bruynzeel Parket heeft voor elke interieurstijl een passende parketvloer: van strak modern tot klassiek. Veel mensen vinden het moeilijk om een keuze  te maken, omdat er vaak van een klein monsterplankje parket gekozen moet worden.

In de showrooms van Bruynzeel Parket kunt u op grote oppervlakten de vele mogelijkheden bekijken en vergelijken. In samenspraak met het gedegen advies van de parketadviseur – indien gewenst van een interieurvormgever – wordt het kiezen van de juiste parketvloer een stuk eenvoudiger!

Bent u op zoek naar een mooie, parketvloer van topkwaliteit met een goede garantie, al dan niet in combinatie met vloerverwarming? Neem dan eens een kijkje op de website van Bruynzeel Parket  Er zijn 6 inspirerende showrooms in Nederland, dus wellicht is er ook één bij u in de buurt.

 

Ingrid Gommers, stylist van de InterieurTipgever voor West-Brabant en Zeeland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?