You are here: Home » Interieur » Trendkleuren 2014, inspiratie voor wonen in kleur

Trendkleuren 2014, inspiratie voor wonen in kleur

geschreven door Constance

mikkel

Ieder jaar worden er nieuwe trendkleuren vastgesteld voor de retail en de uiteindelijke consumentenmarkt. O.a. Pantone, een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert, ende bekende verfmerken Flexa & Histor bepalen een range aan kleuren die trendsettend zijn voor de komende periode.

Inspiratie komt voort uit de modeindustrie. Een team bestaande uit The Designers en TheInfluencers van Pantone, rangschikken zorgvuldig diverse kleuren. En die kleuren zijn dan toonaangevend voor het komende seizoen.

pantone colours 2014

Pantone heeft een veelzijdigheid aan kleuren vastgelegd voor dit seizoen:

  • Cayenne
  • Radiant Orchid,
  • Freesia
  • Dazzling Blue

teal 2014

Histor en Flexa gaan overtuigend voor de kleur Teal. Een kleur die we ook al terug zien in woonwinkels en dan vooral in zit meubelen en accessoires.Een absoluut bescheiden kleur dat Teal, maar in combinatie met de trendkleuren voor 2014, samengesteld door Pantone, kan er een smaakvol geheel ontstaan.

Laat je inspireren en ach, als die voorjaarsschoonmaak toch voor de deur staat, haal dan direct een kwast verse verf door het huis.

Fijne zomer!

Ralf Groeneweg, stylist voor de InterieurTipgever regio Noord-Holland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com