You are here: Home » Tuin & terras » Parasol die zichzelf openvouwt als de zon schijnt

Parasol die zichzelf openvouwt als de zon schijnt

geschreven door
Cumulus parasol

Binnenkort wordt het weer zomer. De zon gaat schijnen en de meeste mensen brengen uren door in de tuin. Maar soms wordt de zon iets teveel en wil je in de schaduw zitten. De parsol biedt dan uitkomst. Er is sinds kort een variant op die ouderwetse parasol, namelijk de Cumulus parasol die zichzelf openvouwt als de zon schijnt. Zodra de eerste zonnestralen doorbreken, blaast deze parasol zichzelf op. De parasol werkt op zonne-energie de zonnepanelen zitten bovenop de parasol bevestigd. Als er teveel zon is, dan wordt er met een ventilator lucht in de de parasol geblazen. Verdwijnt de zon weer, dan loopt de parasol leeg.  Cumulus parasol

Cumulus parasol

Omdat wolken de zon tegenhouden, is deze parasol Cumulus genoemd, wat zoveel betekent als stapelwolk.

De Cumulus is ontworpen door studio Toer en kost € 465,- euro.

[youtube]http://youtu.be/6R5z7a-uMuo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com