You are here: Home » Accessoires » Test: JawBone UP24 bewegingsarmband

Test: JawBone UP24 bewegingsarmband

geschreven door Constance

Vorige maand is de JawBone UP door mij getest en nu, een kleine maand later, is de JawBone UP24 aan de beurt. De UP24 is de geupgrade versie van de UP, want bij UP moest je de armband inpluggen in de headsetaansluiting van je smartphone, om je gegevens uit te lezen, terwijl dit bij de UP24 dmv. Bluetooth gaat.

jawbone up24

Verder is de UP24 spatwater bestendig (dus douchen kan wel, maar zwemmen niet). Niet alle Android devices zijn geschikt voor de UP24 dus het is wel van belang dat je even op de website kijkt of jouw smartphone of tablet werkt met de UP24. (Ik kwam er achter dat mijn Samsung Tab3 8.0inch niet werkte met de UP24, maar gelukkig wel met de nieuwe Samsung S5 die ik ook aan het testen ben, samen met de Samsung Gear fit.)

Veel andere verschillen tussen de UP en de UP24 zijn verder niet, behalve dat de UP24 iets eerder opgeladen moet worden dan de UP. De UP24 is na ongeveer 6 tot 7 dagen leeg, dat is vergelijkbaar met de batterijduur van de FitBit.

Ik heb de JawBone UP24 aan dezelfde pols gedragen als waar ik mijn FitBit draag en net als bij de UP geeft ook de UP24 weinig verschillen in vergelijking met mijn FitBit. Wel vind ik het instellen van de ‘slaapstand’ gemakkelijker gaan dan bij de FitBit.

Conclusie; mocht je besluiten om een JawBone UP aan te schaffen, besteed dan euro 30 meer aan de JawBone UP24 (maar check wel even of jouw device geschikt is voor de UP24). De UP24 is het prijsverschil meer dan waard; het synchroniseren gaat veel makkelijker, en je kan hem om houden met douchen en ook het monitoren van je slaapritme is eenvoudig, nl. met slechts 1 druk op de knop.

JawBone UP24 app

JawBone UP24 app

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com