You are here: Home » Eten & koken » Moederdag tip; Villa Massa vriezer

Moederdag tip; Villa Massa vriezer

geschreven door Constance

De maand Mei, is de maand waarop Villa Massa start met de productie van haar bekende limoncello, maw. mei is de ‘maand van de citroen’. De basis voor deze heerlijke citroenlikeur ligt in het Italiaanse Sorrento.

Villa Massa vriezer

Mei is niet alleen citroenmaand, maar op 11 mei is het ook Moederdag en Villa Massa heeft nu een speciale compacte Limoncello vriezer ontwikkeld waarin precies 8 flessen passen. De vriezer is 40 cm bij 45 cm, ideaal dus voor een tuinfeest of BBQ! Zo kun je je glaasje Villa Massa op de perfecte temperatuur drinken, -7°C, en je hoeft er niet eens ver voor te lopen! Of je kiest de mooie Villa Massa glazen set.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com