You are here: Home » Beauty » Update; NewFysic weegmoment

Update; NewFysic weegmoment

geschreven door Constance

Vanmorgen mocht ik weer op de weegschaal van NewFysic in Hilversum en wat was het resultaat?

newfysic app

Allereerst wel 0,1 kilo afgevallen, bijna 1 kilo vocht kwijt maar helaas is ook mijn vetmassa iets omhoog gegaan. En ik weet ook de reden; ik heb afgelopen weekend samen met Testman, Koken met Karin en Mijnheer Koken met Karin in het Hof van Saksen gelogeerd. En er is uitgebreid gekookt en dus ook door mij, heerlijk gegeten en waarschijnlijk met iets te veel vetten. Maar ik heb er ook van genoten dus nu is het weer tijd om weer even ‘streng’ voor mezelf te zijn. Dus gaan alle supplementen, crackers, beschuiten en andere NewFysic producten gewoon met mij mee in mijn koffer als ik as. zondag naar Ibiza vertrek. En dan hoop ik wel dat ik op 1 mei weer vet, gewicht en vocht kwijt ben.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com