You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win; JAN Pannenkoekendag in Attractiepark Slagharen

Mail & Win; JAN Pannenkoekendag in Attractiepark Slagharen

geschreven door Constance

Volgende week zaterdag, 5 april, is het JAN Pannenkoekendag in Attractiepark Slagharen. Een oergezellige pannenkoekendag met vertier voor groot en klein, met het Rad van Jan als hoogtepunt. Letterlijk en figuurlijk.

jan

Op de JAN Pannenkoekendag kun je namelijk voor één keer met het hele gezin pannenkoeken
eten op grote hoogte in het 50 meter hoge reuzenrad. De pannenkoekendag is een traditie overgewaaid uit Engeland, waar Pancake Day al eeuwenlang wordt gevierd. JAN maakt er nu ook een jaarlijkse, feestelijke traditie in Nederland van.

En jij maakt kans om als VIP met het gezin bij de JAN Pannenkoekendag te zijn. Hoe werkt het? Koop een actieverpakking van JAN Pannenkoeken of Poffertjes in de supermarkt, vul je gegevens en je unieke code in en draai aan JAN z’n Rad. Naast toegang tot de JAN Pannenkoekendag maak je ook kans op een weekendarrangement voor het hele gezin, geldig t/m 30 juni 2014.

jan pannenkoek rad

Maar ik mag ook aan 1 shoppen.blogo.nl lezerers (en 3 gezinsleden of vrienden) zo’n super geweldig JAN VIP Pannenkoekendag arrangement weggeven! Wat moet je doen? Geef voor 3 april as., antwoord op deze vraag: hoeveel verschillende soorten JAN Pannenkoeken zijn er? Mail je antwoord, en je naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en wie weet zit jij op 5 april as. wel in het Rad van Jan te smikkelen.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com