You are here: Home » Accessoires » Test; Arkon NFC autohouder voor smartphones en tablets

Test; Arkon NFC autohouder voor smartphones en tablets

geschreven door Constance

Mijn vaste lezeressen (en lezers) weten inmiddels dat ik super fan ben van NFC. En toen mij gevraagd werd, door MobileFun, om de speciale Arkon IntelliGrip NFC autohouder te gaan testen, kon ik dit echt niet weigeren 😉

arkon autohouder

Wat kan de Arkon IntelliGrip NFC autohouder allemaal? Je plaatst je smartphone of tablet in de houder en hierdoor kan je heel gemakkelijk apps openen en gaat je GPS automatisch aan zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen.

Je kunt je tablet (max. 9 inch) of smartphone zowel horizontaal als verticaal in de houder plaatsen en daardoor is de houder ook te gebruiken in bijv. de keuken of tijdens het Skypen. (De bijgeleverde zuignap kan je nl. overal plaatsen.)

En omdat NFC behoorlijk wat stroom kan kosten zit er natuurlijk ook een autolader bij de autohouder.

Aangezien Testman en ik deze dagen veel onderweg zijn, kunnen we de Arkon NFC autohouder uitgebreid gaan testen, dus later deze week kunnen jullie mijn review lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?