You are here: Home » Beauty » Superfood bij Kruidvat

Superfood bij Kruidvat

geschreven door Constance

Superfoods zijn eigenlijk al niet meer weg te denken (althans bij ons in huis) want Superfood producten staan bekend als natuurlijke en gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding, ideaal als toppings bij het ontbijt, als bite in een salade of extra toevoeging aan een smoothie. Kruidvat lanceert dan ook chiazaad, tarwegras, lijnzaadolie, hennepzaad, goji bessen en kokosvezels en natuurlijk tegen betaalbare prijzen.

Groepsbeeld Superfood

 

Biologisch Tarwegraspoeder heeft een lichtzoete, dropachtige smaak. Het is van nature een bron van vitamine A, C, ijzer en zink en een goede toevoeging aan een smoothie, shake, vruchtensap of water. Biologisch Tarwegraspoeder is gemaakt van jong, smaragdgroen tarwegras dat na het oogsten is gewassen, gedroogd en vermalen.
Biologisch Hennepzaad heeft een heerlijk nootachtige smaak. Het is rijk aan Omega-3 vetzuren en meervoudig onverzadigde vetzuren. Hennepzaad kan gebruikt worden in een smoothie, shake, pesto of salade. Vanwege de plantaardige eiwitten is hennepzaad erg geliefd bij sporters.
Chiazaad is rijk aan Omega-3 vetzuren en meervoudig onverzadigde vetzuren. Bovendien is chiazaad een bron van eiwitten en vezels. Het kan tot wel 7x haar gewicht aan water opnemen. Voeg het toe aan heerlijke ontbijtgranen, brood, notenmix of een salade.
Goji Bessen zijn lekker in een smoothie of shake, maar kunnen ook worden toegevoegd aan brood, ontbijtgranen, vruchtensap of een salade. Chinezen maken er zelfs thee van door ze te overgieten met gekookt water. Goji bessen komen oorspronkelijk uit Azië. Ze groeien in Mongolië, China en Tibet. Daar worden de bessen na het plukken gewassen en gedroogd. Kr
Kokosvezels zijn afkomstig van de bast van de kokosnoot. Ze zijn voedzaam en een bron van vezels. Kokosvezels smaken natuurlijk zoet en zijn perfect voor smoothies, als topping voor de yoghurt, als toevoeging in de warme maaltijd of bakproducten.
Biologisch koudgeperste Lijnzaadolie is afkomstig van vlas, een Italiaans kruid en wordt gemaakt door de olie uit de zaadjes van de plant te persen. Door de neutrale smaak kan het overal door gebruikt worden. Lijnzaadolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en omega-3 vetzuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?