You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Shop route app voor Utrecht

Shop route app voor Utrecht

geschreven door Constance

Vorige week waren Testman en ik weer eens in Utrecht en toen kwamen we langs een aantal bijzondere winkels en al deze winkels waren aangesloten bij Shop Route Utrecht.

shoproute voorkantNu kan je, bij alle aangesloten winkels, een handig plattegrondje halen waarin precies vermeld staat waar de winkels zitten en wat ze verkopen maar veel handiger is de PUHA Shoproute Utrecht app!

shoproute categorie

Deze app is er voor Apple en Android  en met Puha’s Shop Route ontdek je de leukste winkeltjes, galeries en cafés in Utrecht. Je wordt geleid naar young designer stores, hippe kleine modewinkels en de beste koffie en broodjes van de stad. Je loopt door de kronkelende straatjes van Utrecht met behulp van je GPS locatie en geïntegreerde Google Maps en ook kan je je eigen route samenstellen. En de Puha Shop zelf is absoluut de moeite van een bezoek waard!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?