You are here: Home » Gadgets » Eastpak Limited Edition met Jean-Paul Lespagnard

Eastpak Limited Edition met Jean-Paul Lespagnard

geschreven door Constance
eastpak

De 3e editie van Eastpak Artist Studio is een feit en deze keer is er een samenwerking met de Belgische ontwerper Jean-Paul Lespagnard. De exclusieve samenwerking bestaat uit 2 stijlen en in 2 kleuren: zwart met paars borduursel of paars met zwart borduursel. Het zijn samen 4 tassen en deze hebben een heleboel slimme functies waardoor het makkelijk en vooral leuk is om je door de stad te verplaatsen en de dag door te komen. Maar er zijn slechts 100 exemplaren beschikbaar.

eastpak

El Carmen is een handige rugzak die gebaseerd is op de Europapack van Eastpak en heeft al het moderne gemak dat je kunt verwachten, waaronder een ingebouwde organizer en een laptop compartiment. Maar veruit de “coolste” functie zijn de geïsoleerde koelvakken in de zijzakken die jouw drankjes de hele dag fris houden. El Cozumel is de kleine broer van El Carmen en is gebaseerd op de Killington-rugzak van Eastpak. Jean-Paul Lespagnard heeft hem omgevormd tot de ultieme reisgezel. Met nuttige functies zoals een ingebouwde organizer en laptop compartiment en een intelligente airmesh zak voor je telefoon: zo hoor je hem rinkelen en kun je zelfs muziek spelen terwijl je onderweg bent. Als de rugzakken zijn opgevouwen, kunnen ze ook worden gebruikt als draagtassen met opgevulde handvaten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com