You are here: Home » Accessoires » HUGO BOSS cases en covers

HUGO BOSS cases en covers

geschreven door Constance
hugo boss

HUGO BOSS heeft een nieuwe collectie met cases en covers voor je mobiel en tablet gelanceerd en deze collectie is gebaseerd op de steden New York, Londen, Parijs en Berlijn. Dus steden waar de straat je catwalk is en waar men graag stijlvol gekleed gaat en niet zonder zijn of haar smartphone gezien wil worden. Geïnspireerd door dit décor presenteert HUGO BOSS twee collecties om je smartphone stijlvol te kleden; de tijdloze Basic Collectie en de high street Fashion collectie.

hugo boss

De Fashion collectie heeft 4 modellen; Mondaine is een witte leren cover en het blauwe riempje met slangeprint is niet alleen een stijlvolle sluiting, maar tevens de grens waar twee witte ledersoorten bij elkaar komen. Sculpus heeft een rubbercoated case met 3D effect. Catwalk zijn hardshell covers in 4 kleuren en zijn krasvast en buigzaam. Qomposit is gemaakt van een combinatie van 3 verschillende soorten leer.

In Basic collectie zitten 3 modellen;  Folianti V en S4 en dit zijn zgn. booklet cases en zij hebben aan de binnenkant een zachte bekleding met HUGO BOSS logo. En de meest opvallend is de witte Gracious booklet case met gouden details en polsbandje zodat het als een mini-clutch gedragen kan worden. Reflex V en Radian IV zijn Flip cases van leer en hebben een rubberen coating voor goede grip. Universal sleeves zijn ondertussen echte klassiekers en hebben een leren sluiting die er tegelijkertijd voor zorgt dat je de smartphone met 1 handige beweging uit de sleeve haalt.

hugo boss clutchcase

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com