You are here: Home » Huis & Tuin » Uniekaas lanceert Truffelkaas met Swarovski steentjes

Uniekaas lanceert Truffelkaas met Swarovski steentjes

geschreven door Constance
Uniekaas met truffel

Met de aankomende Kerstdagen (en Oudjaarsdiners) eet je vaak luxer en feestelijker dan normaal. En ook Uniekaas heeft hiervoor iets heel bijzonders bedacht nl. een limited edition truffelkaas en deze kaas is verpakt in een luxe zwarte box en deze doos is ingelegd met Swarovski steentjes.

Uniekaas met truffel

Truffels zijn het goud onder de paddenstoelen, en dat is niet zonder reden, want het winnen van de zwam is een langdurig proces waarbij speciale honden (of varkens) worden ingezet die de truffels kunnen opsporen. Een van de truffelsoorten is de tuber aestivum vitt, ofwel de zomertruffel uit Italië. Uitstekend van kwaliteit, met een subtiele en bijzondere smaak. Het Nederlandse kaasmerk Uniekaas heeft dit exclusieve ingrediënt gebruikt voor een limited edition truffelkaas. De kaas wordt 4 weken gerijpt en de heerlijke smaak komt door het toevoegen van de truffelpasta aan de zomertruffel en deze geeft een heerlijke truffelsmaak aan de kaas.

Het ronde kaasje weegt 500 gram en is 10 centimeter in doorsnee. De truffelkaas op zich oogt al zeer feestelijk door het strakke zwarte design, maar het unieke doosje met sprankelende Swarovski steentjes geeft elk diner gegarandeerd een luxe touch. De special edition truffelkaas kan, exclusief, via de website van Uniekaas worden besteld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com