You are here: Home » Accessoires » Quirky gadgets bij Praxis
Quirky wrapster

Aangezien Testman en ik een zgn. klusweekend achter de rug hebben, zijn we dus ook gesignaleerd bij diverse bouwmarkten. En dan valt je oog weleens op hele handige zaken, die niks met het klusweekend te maken hadden, maar wel de moeite van het vermelden absoluut de moeite waard zijn.

Quirky wrapsterHet Amerikaanse merk Quirky, waarvan ik al vorig jaar iets heb getest (kijk dan even hier), biedt een aantal van haar succesnummers bij de Praxis aan (zowel online als in een ‘echte’ winkel). Ik ga ze niet allemaal noemen, maar ik wil wel een aantal van mijn favorieten met jullie delen;

  • De Quirky Wrapster; hiermee raken de kabels van je in-ear headset niet meer in de war (in 3 kleuren). Tevens kan ie ook als houder voor je smartphone gebruikt worden.
  • De Quirky Tether; dit zijn houders waarmee je dure wijnglazen kan vastzetten in de rekken van je vaatwasser.
  • De Quirky Converge; een design laadstation waar je, in 1 keer, 4 verschillende devices mee kan opladen. Je gebruikt hiervoor je eigen kabels en deze kunnen ook keurig worden weggewerkt in de Converge.

quirky converge quirky tether

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com