You are here: Home » Beauty » Olaz lanceert CC cream

Olaz lanceert CC cream

geschreven door Constance
Olaz regenerist cc cream

De BB cream is intussen niet meer weg te denken (hoe hebben we ooit zonder gekund) maar intussen is ook de CC cream aan een opmars bezig. CC staat voor Complexion Corrector en geeft meer dekking en verzorgt ook je huid beter dan de BB cream.

Olaz regenerist cc cream

Olaz Regenerist heeft ook een CC Cream ontwikkeld en deze helpt je, om in een handomdraai, een egale huidtint te krijgen, rimpels te verminderen en pigmentsvlekjes te reduceren. De Olaz Regenerist CC CReam combineert 3 formules in het 3-in-1 Swirl Systeem; een anti-verouderingsserum dat het Essential Glucosamine Complex van Olaz bevat. Hierdoor word je teint verbeterd en worden rimpels en pigmentsvlekjes vermindert. Verder zit er ook een dagcrème met SPF 15 in, met Vitamine E en hiermee word je huid gehydrateerd en de textuur van je huid verbetert. Tenslotte zit er in de Olaz CC Cream ook een licht dekkende foundation, met minerale pigmenten en hiermee krijg je een natuurlijke egale dekking.

Hol nog niet gelijk naar de winkel, want de Olaz Regenerist CC Cream ligt vanaf 13 januari 2014 in de winkels, in 2 kleuren licht en medium.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com