You are here: Home » Home gadgets » Prijsvraag; Video on Demand films

Prijsvraag; Video on Demand films

geschreven door Constance
prijsvraag video on demand

Buiten is het donker en koud, maar binnen maak je het supergezellig met het hele gezin en duizenden films en series. Hapje en drankje erbij en met zijn allen lekker genieten. En met Video on Demand bepaal jij wanneer je kijkt en heb je geen irritante reclameonderbrekingen, je zet de film of serie op pauze wanneer jij dat wil.

prijsvraag video on demand

Tijdens de kerstvakantie worden bijna twee keer zoveel films en series gekeken op Video on Demand. Iedereen is gezellig bij elkaar; of je gaat voor A Christmas Caroll, gezellig samen wilt lachen om The Smurfs 2 of je laat meeslepen door de recente film van Sofia Coppola; het kan allemaal. Met Video on Demand zijn films die net uit de bioscoop zijn bij jou op tv te zien. Zeker in de wintermaanden is het heerlijk om met het hele gezin samen te kijken naar de nieuwste films, oude klassiekers of je favoriete series. Ook het aanbod aan kinderprogramma’s en -films is enorm, Je hoeft je dus niet te haasten tijdens een gezellig etentje want ook tv-uitzendingen kijk je wanneer het jou uitkomt.

Prijsvraag; Wil je, met je gezin, vriendinnen of lekker alleen, 10 films kijken via Video on Demand tijdens de kerstperiode? Doe dan mee met de winactie van Stichting Video on Demand en maak kans om 10 films op Video on Demand. Jij bepaalt of je kijkt naar de nieuwste topfilms of oude klassiekers, wanneer het jou uitkomt. Als je wint ontvang je tien codes, goed voor één film per code, waarmee je de films via Video on Demand kunt bestellen t/m 31 december as.

Het enige wat je hoeft te doen is, voor 23 december as., antwoord te geven op deze vraag; Via welke 2 aanbieders kan je Video on Demand films bekijken? Stuur je antwoord naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en als jij wint ontvang je 10 codes waarmee je 10 film en/of series via Video on Demand kan bekijken. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(Spelregels: om mee te doen aan de Like & Win of Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com