You are here: Home » Goedkoop & voordelig » IKEA Kerstboom actie

IKEA Kerstboom actie

geschreven door Constance
IKEA kerstboomactie

Het is al een echte IKEA traditie, want ook dit jaar kan je, vanaf vrijdag 6 december as., weer profiteren van de ‘Kerstboom voor 1 piek’ actie. Iedereen krijgt bij aankoop van een Nordmann Kerstboom (euro 20,00) een IKEA cadeaupas met een waarde van euro 19,00.

IKEA kerstboomactie

Maar niet alleen IKEA klanten profiteren van deze actie want de ‘overgebleven’ euro gaat naar Natuurmonumenten. Verder spaart elke winkel voor een ander natuurgebied in de regio en het geld wordt besteed aan het onderhoud en herstel van 12 lokale natuurprojecten door heel Nederland.

De actie loopt van 6 t/m 15 december bij alle winkels van IKEA (op= op) en de bomen die IKEA verkoopt worden milieuvriendelijk geteeld. De teelt voldoet aan richtlijnen voor verantwoord bosbeheer. En je kan in het nieuwe jaar lekker voordelig gaan shoppen bij IKEA want je cadeaupas is geldig tussen 6 en 26 januari 2014.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com