You are here: Home » Van alles wat » Breid je ManCave uit – win een BluCave opbergsysteem en een gevulde Bavaria koelkast

Breid je ManCave uit – win een BluCave opbergsysteem en een gevulde Bavaria koelkast

geschreven door Constance
Blucave winactie

De mancave is een plek waar mannen hun hobby en/of andere favoriete bezigheden zoals sport kijken of pokeren, kunnen uitoefenen. De mancave is vaak een mannenzolder of een garage die dan helemaal naar de smaak van de man is ingericht. Waar er normaal twee verschillende soorten mancaves onderscheiden worden, namelijk de hobbyruimte en de ontspanningsruimte, breng je deze soorten met de Blucave winactie juist bij elkaar. In samenwerking met Blucave heeft Novisell.nl deze winactie opgezet.

Met het Blucave opbergsysteem tover je werkelijk iedere schuur, werkplek of werkbus om in een gestructureerde en opgeruimde werkomgeving. En na inspanning is het de hoogste tijd voor wat ontspanning, vandaar ook de unieke gevulde Bavaria koelkast.

Wat kun je winnen?

  • Blucave Rails
  • Blucave Afsluitbare beschermkap
  • Blucave Systeemschap
  • 3 Blucave Systeemkoffers
  • Complete Blucave Powermodule
  • Unieke Bavaria koelkast volledig gevuld met Bavaria 0.0

Blucave winactie

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op deze uitbreiding van je mancave hoef je niet eens zoveel te doen. Stuur een foto van je huidige werkomgeving en vertel waarom jouw mancave een make-over verdient. Je kunt meedoen tot 29 december 2013 23.59 uur. Op dinsdag 31 december wordt de winnaar bekend gemaakt middels een persoonlijk bericht. Meedoen? Dat kan via de volgende link: Blucave winactie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com