You are here: Home » Eten & koken » Nieuw kookboek van Koken met Karin

Nieuw kookboek van Koken met Karin

geschreven door Constance
Koken met Karin

Collega Blogoschrijfster Karin Luiten heeft deze maand wederom een nieuw kookboek gelanceerd; ‘Koken met Karin Zónder pakjes & zakjes 2‘.  Het eerste deel was gelijk een doorslaand succes en daarom is Karin aan de gang gegaan met een tweede deel.

Koken met KarinWant instant aardappelpuree, soeppoeder vol smaakversterkers, hutspot uit een potje, koekjes met palmolie en sojabonenpoeder of voorverpakte maaltijdsalades met een houdbaarheid van drie maanden hoeft echt allemaal niet. En dat heel veel mensen er zo overdenken blijkt wel uit het grote succes van Koken met Karin Zónder pakjes & zakjes 1 want hiervan zijn 30.000 exemplaren verkocht.

Zónder pakjes & zakjes 2 staat weer vol met kant-en-klaargerechten, maar dan wel zelfgemaakt.  En met dit boek kun je meteen aan de slag, zoals altijd onder het motto ‘Kleine moeite, groot effect’. Van goulashsoep tot lekkere stamppotjes, van boeuf stroganoff en kip tandoori tot Mexicaanse wraps, van vegetarische jus en whiskycocktailsaus tot roze koeken, oma’s appelkruimelcake en zelfs pindakaas en Nutella.

Dus geen pakjes en zakjes maar gewoon lekker zelf koken. En dan zie je vanzelf dat het heel gemakkelijk is om zelf aan de gang te gaan met verse ingrediënten. En niet alleen in het weekend met zeeën van tijd en bezoek op de stoep, maar ook gewoon door de week.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com