You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe dweilrobot voor in huis

Nieuwe dweilrobot voor in huis

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik een ‘fan’ ben van stofzuigerrobots, ondanks het feit dat de hoekjes vergeten worden en de robot nog steeds geen spinnenwebben van het plafond kan halen. Maar voor tussendoor haalt mijn stofzuigerrobot ‘Truus’ perfect zand, haren (met Noorse Boskatten ligt er altijd wel iets) en stof weg. En hierdoor ziet mijn woonkamer er altijd wel schoon uit.

iRobot Braava

Het enige dat Truus niet kan is dweilen en dat moet ook wel regelmatig gebeuren als je, net als ik, een tegelvloer hebt. Maar daar is nu ook een oplossing voor, nl.de iRobot Braava floor mopping robot en deze kan harde vloeren droog en vochtig schoonmaken. De robot houdt stof en vuil onder controle en is eenvoudig in gebruik. Een druk op de knop en de Braava gaat direct aan de slag en als hij klaar is, gaat hij automatisch terug naar de plek waar hij begon. De Braava gebruikt wegwerp- en herbruikbare doekjes die eenvoudig zijn aan te brengen en te verwijderen. Hij is muisstil, heeft een soft-touch-bumper en stille motor. Hij stoort je dus niet, zelfs niet als je slaapt.

Alle Braava-robots maken alle harde vloeren schoon, waaronder hardhout, tegels, vinyl en laminaat, moppen met zowel wegwerp- als herbruikbare microvezeldoeken, droog en vochtig en hebben twee standen: in de droge modus gaat de Braava in rechte lijnen naar voor en achteren, gebruikt daarbij een droge doek en pakt zo efficiënt stof, vuil en haar op en  in de vochtige stand maakt hij gebruik van een speciale heen-en weerbeweging en een vochtige doek om zo vuil op te nemen en de vloer te moppen. Verder maken ze gebruik van NorthStar-navigatie om de kamer in kaart te brengen en hiermee wordt je kamer gegarandeerd volledige en effectieve schoon gemaakt en worden kleden, trappen en afstapjes vermeden.

De Braava 380 heeft nog wat extra opties: het Pro-Clean-systeem distribueert vocht gedurende de schoonmaakcyclus en heeft de mogelijkheid om meerdere NorthStar-navigatieblokjes te gebruiken of blokje-naar-blokje navigatie voor grotere woningen (dus meerdere kamers) en met de snel opladende auccu is ie na 4 uur alweer klaar voor de volgende schoonmaak klus.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com