You are here: Home » Fashion » ByBi smartphone cases en iPad hoezen

ByBi smartphone cases en iPad hoezen

geschreven door Constance

ByBi smartphone cases en iPad hoezen zijn speciaal ontworpen voor de echte fashionista. Want niet alleen zijn de juiste schoenen, tas en outfit belangrijk maar ook de accessoires voor je telefoon en/of laptop spelen een grote rol, je smartphone maakt tenslotte ook deel uit van je sociale leven en ligt bij heel veel vrouwen op tafel of op het bureau en dan wil je graag een case waarmee je gezien kunt worden.

Bybi iphone case

De case van ByBi matchen dan ook perfect bij je kleding en tevens wordt je kostbaarste bezit goed beschermd. De ByBi collectie, ontworpen door Bianca Buis, is verkrijgbaar in diverse modellen, van kleurrijk tot classy, voor zowel de iPhone 4, de iPhone 5 als de Samsung S4. De ByBi covers zijn ook al gesignaleerd bij diverse BN-ers, zoals Kim Kötter, Chantal Bles, Tamara Elbas.

En natuurlijk bestel je dan gelijk de ByBi iPadhoezen (die ook perfect geschikt zijn voor andere merken tablets). Deze hoezen zijn gemaakt van een vuil afstotend materiaal en aan de binnenkant zitten 4 vakken voor al je accessoires.ipad case

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com