You are here: Home » Aldi » Aldi eReader

Aldi eReader

geschreven door Constance

Wil je je kilo’s aan (over)bagage beperken, koop dan een e-Reader. Dit is, sinds een aantal jaren, een van mijn vaste ‘reisgadgets’ en ik kan niet meer zonder. Ik ga op reis met meer dan 1.000 boeken en die zitten gewoon lekker in mijn handtas.

aldi e-reader

Vanaf morgen kan je ook bij de Aldi terecht voor een e-Reader en deze kost slechts euro 79,99. De Aldi e-Reader heft een 6 inch e-ink scherm. Je kunt pdf, epub, txt, fb2, pdb, html, rtf en mobi bestanden gebruiken en het interne geheugen kan, dmv. een SD-kaart (max. 16GB), worden uitgebreid. En een extra ‘feature’ is de geïntegreerde MP3-speler waardoor je tijdens het lezen naar je eigen muziek kan luisteren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com