You are here: Home » Fashion » Handige luiertas van Pacapod

Handige luiertas van Pacapod

geschreven door Constance

Schone kleertjes, luiers, doekjes, babycrème, een warme fles… Als je met je baby op stap gaat, moet je echt overal aan denken. Je kunt dan ook niet zonder verzorgingstas. Maar deze moet er natuurlijk dan wel stylish en trendy uitzien.

PacaPod

De tassen van PacaPod zien eruit als stijlvolle designertassen, vervaardigd van leder en andere luxe materialen. Maar… niets is wat het lijkt. Van binnen blijkt de tas een goed georganiseerde verzorgingstas met aparte gedeelten voor luiers en flessen én voldoende ruimte voor je eigen spulletjes. Dankzij dit handige 3-in-1 systeem is een aparte handtas niet langer nodig.

De PacaPod tas is zo ontworpen dat je altijd georganiseerd op stap gaat. In de tas vind je twee uitneembare compartimenten: een luiertas en een geïsoleerde flessentas. De tas heeft genoeg vakjes en ritsjes om alles op een logische plek op te bergen. Opgeruimd en compleet in style!

De PacaPod tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Er zijn ook universele modellen, zodat ook papa’s zorgeloos met hun baby op stap kunnen. De tassen worden standaard geleverd met twee binnentassen en een verschoningsmatje. En ook na de luierperiode kan je deze tas nog blijven gebruiken.

pacapod binnenkant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com