You are here: Home » Van alles wat » Duurzaam en kwaliteit bij Ikea

Duurzaam en kwaliteit bij Ikea

geschreven door Constance

De huidige woontrends schrijven ons duurzaamheid, ambacht en mooie materialen voor. Vooral uit de Scandinavische hoek komen mooie producten die binnen deze trend vallen. Prachtige ontwerpen met een eenvoudige en tijdloze vormgeving die ambachtelijk geproduceerd worden. Ook Ikea heeft deze trend opgemerkt en is met een nieuwe lijn gekomen.

 

Ikea

 

Ikea is uiteraard al een Scandinavisch merk, maar concentreerde zich voorheen voornamelijk op het lagere segment. Nu komt Ikea met nieuwe producten waar de aandacht is gericht op een hogere kwaliteit, ambacht en rijke materialen die in de loop van de jaren mooier worden.

Notenhout, volnerfleer en mondgeblazen glas sieren de collectie. De producten kunnen zowel sjiek toegepast worden in leer of fluweel als modern met glas en hout. Daarnaast sluit de collectie door het kleurgebruik en de toegepaste materialen naadloos aan bij de speelse collecties van o.a. Hay en Muuto. Zeker een bezoekje waard!

PE339534Sofia, De IntereieurTipgever stylist regio Overijssel

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com