You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Foutloos typen op je Smartphone

Foutloos typen op je Smartphone

geschreven door Constance

Maak je tijdens het typen op je Smartphone of iPhone regelmatig spelfouten? Dit wordt nu opgelost dmv. de speciale Chesskin TacTouch Screenprotectors.

screenprotector

Deze screenprotectors beschermen je scherm tegen krassen maar helpen je tegelijkertijd om je berichten en mails beter en foutloos te typen. De meeste toetsenbordjes op de smartphones zijn vaak te klein en kies je heel snel de verkeerde letters. De Chesskin TacTouch Screenprotectors hebben kleine uitsparingen die de gevoeligheid van de letters verhogen en de vingers laat voelen hoe je ze correct moet plaatsen. Dit zorgt ervoor dat er minder fouten gemaakt worden en berichten vlotter getypt worden. Chesskin Tactouch Screenprotectors zorgen voor een extra bescherming van je scherm en ook krijg je minder vegen en vingerafdrukken. De Chesskin TacTouch Screenprotectors zijn er voor de iPhone 4, 4S en 5, de HTC One X en de Samsung Galaxy SIII.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com