You are here: Home » Interieur » Velux dakraam…Licht, lucht, ruimte.

Velux dakraam…Licht, lucht, ruimte.

geschreven door Constance

Velux Integra-5

Geeft een gevoel van vrijheid en daar kun je nooit genoeg van krijgen. VELUX heeft eindeloos veel lichtsystemen in huis om dit te verkrijgen. Van het welbekende dakraam tot prachtige lichtstraten. Zo komt er deze  maand een nieuwe generatie dakramen op de marktwelke een hogere isolatiewaarde heeft een groter glasoppervlak en ook fijn, standaard wit afgelakt.

Met het INTEGRA dakraam heb je een elektrisch dakraam in je bezit met een bedieningstablet waarmee je  het dakraam, raamdecoratie en de zonwering kunt bedienen.

Het is zelfs mogelijk om de zonweringproducten dmv  geavanceerde technologie  automatisch aan de locale weerpatronen aan te passen.

En of dit niet genoeg is het voorziet de bewoners van automatische en gecontroleerde luchtcirculatie. wat de energierekening  ten goede komt.Ook is de montage nog eenvoudiger geworden.Goed voor de handige doe het zelvers onder ons. Hiervoor zijn ook gratis inbouwtrainingen mogelijk bij VELUX.

Leonora Keegstra, De InterieurTipgever stylist regio Friesland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com