You are here: Home » Columns » Interieur ontwerp in de praktijk.

Interieur ontwerp in de praktijk.

geschreven door Constance

In een eerdere blog vertelde ik over mijn ervarigen over het ontwerpen en realiseren van een nieuwe inrichting voor een fysiopraktijk.

Dit project liep bepaald niet van een leien dakje, om veel redenen….. maar het is klaar! Er moest veel gebeuren en niet alles is op het eerste oog te zien. Zo is op het plat dak nieuwe dakbedekking gekomen heel mooi in de kleur wit! Dit heeft als groot voordeel dat het zonnewarmte tegenhoud.

In deze tijd van het jaar misschien niet voor te stellen maar met wat hete dagen scheelt het al snel een paar graden in de fysiopraktijk. In de behandelkamers zijn er ook nog extra airco units geplaatst.

De wachtkamer is niet zo groot maar heeft een prachtig grote raampartij welke nu ook nog van warmtewerend glas is voorzien. Maar ook aan de kou is gedacht. Een nieuwe cv ketel met een Evohome radiatorregeling.
In de behandelkamers is zo apart de temperatuur in te stellen zelfs op afstand bestuurbaar. Voor het oog zijn er natuurlijk ook aanpassingen gemaakt zoals;

– op ’n plaat afgedrukte afbeelding van het menselijk lichaam.Waar behalve spieren en   gewrichten ook vriendelijke ogen te zien zijn
– Een multifunctionele garderobe van ‘beton’ met magneetbord voor info van de praktijk
– Mooie wasmeubels eveneens van ‘beton ‘ voor de behandelkamers dit alles ontworpen en op maat laten maken door interieurbouwer.

Het zijn nu mooie behandelkamers geworden en een prettige wachtruimte waar aan de mens gewerkt kan worden in een fijne frisse omgeving.

Leonora Keestra, styliste van de InterieurTipgever regio Friesland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com