You are here: Home » Eten & koken » De Streekbox gaat vegetarisch

De Streekbox gaat vegetarisch

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat ik in december jl. de Streekbox thuisgestuurd gekregen en ik heb deze uitgebreid getest. En vanaf 7 maart as. kan je bij Streekbox nu ook terecht voor een nieuwe variant van de Streekbox, de Veggiebox.

De Veggiebox is een gevarieerde box met een verrassende ingrediënten uit de streek. De Veggiebox kan 1x per 2 weken geleverd worden en in de box zitten groenten en fruit van het seizoen, aardappelen, pasta van speltmeel, vleesvervangers van lupine, zeewierproducten, zuivel en biologisch brood. Alle producten in de Veggiebox zijn puur Nederlands en duurzaam, diervriendelijk  en waar mogelijk biologisch geteeld en geproduceerd.

Behalve dat de Veggiebox geen vlees en vis bevat, streeft Streekbox ernaar dat alle ingredienten diervriendelijk zijn. Zo zijn de eieren in de Veggiebox gegarandeerd van vrije uitloop kippen en de kaas gemaakt met vegetarisch stremsel. Omdat Streekbox trots is op de producten in de Veggiebox, is van elk product de herkomst bekend.Bij de recepten in de box en op onze website wordt van alle ingrediënten vermeld welke boer of producent dit heeft verzorgd.

De Veggiebox kan vanaf 7 maart tweewekelijks worden bezorgd, en kost €27,50 + €5,- verzendkosten. Het is tevens mogelijk om de box een keer per maand te bestellen. Ook kan je eenmalig en vrijblijvend via de website een Veggiebox uitproberen.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

vijver aanleg 14 april 2010 - 13:02

mooi artikel ik heb zelf ook een grote tuin maar weinig tijd ben druk met werk kinderen enz maar ik wil het altijd wel netjes hebben dus deze aanpassingen zijn ideaal. goeie tip ik ga hier zeker wat mee doen.

Reageer
Rudy Verachtert 17 januari 2011 - 20:51

Knappe tuin met mooie dieptewerking en detaillering…dé tuin van de 21e eeuw!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com