You are here: Home » Aldi » WiFi IP-Camera

WiFi IP-Camera

geschreven door Constance

Morgen heeft Aldi weer een leuke aanbieding in de winkel staan, nl. een IP-Camera. En met deze camera kan je je huiskamer (of kantoor) bekijken en dat overal ter wereld want deze IP-Camera werkt met WiFi.

De Aldi IP-Camera is zwenkbaar waardoor je hem ook op afstand kunt besturen en heeft bewegingsherkenning en krijgt automatisch een email waarschuwing. En door de speciale nachtkijkerfunctie kan je ook in het donker alles blijven volgen. De besturingssoftware is geschikt voor je pc en smartphone en de cameralens tot 270° horizontaal en tot 90° verticaal.

Ik vind dit een super gadget dus ik denk dat Testman morgenochtend om 08.30 uur bij de Aldi staat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com