You are here: Home » Eten & koken » IKEA introduceert nieuwe artikelen

IKEA introduceert nieuwe artikelen

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand liggen er een aantal nieuwe (leuke en handige) artikelen bij IKEA in de winkels.

Zo ben ikzelf helemaal enthousiast over de MORTORP decosticker en de bijpassende klok. De sticker is 1.94 m hoog en gemaakt van transparant plastic en bovenin kan je de wandklok hangen.

Testman en ik slapen al op een IKEA matras en nu zijn we binnenkort ook toe aan een nieuwe lattenbodem en ledikant. En natuurlijk wil ik dan ook gelijk nieuwe nachtkastjes. En het SELJE kastje is een mooi designstuk in de slaapkamer want de uitgesneden driehoek in de la is de handgreep maar is tegelijkertijd de eyecatcher.

Klassieker BILLY (de boekenkast) komt er in 3 limited edtions; helderblauw, oranje of zwart-wit.

En speciaal voor de liefhebbers van Delfts Blauw komt IKEA met ‘Zweeds’ Blauw. Het nieuwe PROMENAD servies is een combi tussen design en traditioneel porselein en het servies bestaat uit kommen, schalen en borden en is perfect te combineren met andere serviezen van IKEA of dat wat je thuis al in de kast hebt staan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com