You are here: Home » Eten & koken » Koken met Nespresso

Koken met Nespresso

geschreven door Constance

Jullie weten inmiddels dat ik een echte ‘Nespresso’ addict ben. In november vorig jaar heb ik al de Limited Edition Nespresso Hawaï Kona gedronken, maar tijdens de Horeca (begin deze maand) heb ik ook de Nespresso Hawaï Kona geproefd in combinatie met diverse gerechten! En deze koffiesoort is bij een zeer select aantal restaurants te bestellen zoals restaurant Niven en restaurant Tunes.

De topkok Schilo van Coevorden (Chef van restaurant Tunes in het Conservatorium Hotel) had een voor-, hoofd- en nagerecht gemaakt waarbij de combinatie tussen de gerechten en de Nespresso Hawaï Kona perfect op elkaar waren afgestemd. En je ziet steeds meer ‘foodpairing’ tussen koffie en voedsel, en dat geldt ook voor chefkok Schilo van Coevorden. Hij heeft in het verleden al vaker de Nespresso Grand Cru’s gebruikt als omlijsting van zijn heerlijke gerechten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com