You are here: Home » Beauty gadgets » Professionele stijltangen van Babyliss

Professionele stijltangen van Babyliss

geschreven door Constance

Wil je je haar gemakkelijk stylen? BaByliss lanceert een vernieuwd assortiment ipro straighteners. Met de ipro 230 straighteners van BaByliss creëer je in een wip een andere look. van romantische krullen, glad en steil haar tot trendy waves.

De Babyliss ipro 230 Straighteners hebben een mooi rond design, waarmee je eenvoudig
super smooth en glanzend haar of golvende haren creëert. De combinatie van de kwalitatieve en duurzame Ceramic IntenseTM platen met de keramische verwarmingselementen zorgt voor een stabiele temperatuur over de gehele lengte van het haar, van de wortels tot aan de haarpunten.

De nieuwe Ceramic IntenseTM platen zijn verrassend effectief en de kwalitatieve Titanium-Ceramic coating zorgt voor een optimale bescherming van het haar. Tevens zorgt de iTemperature TechnologyTM ervoor dat de stijltangen direct op temperatuur zijn. De temperatuur is eenvoudig af te stemmen op je eigen haartype. Met de knop 230 intense bereiken de straighteners binnen enkele seconden de temperatuur van
230°C om zo weerbarstige plukken te temmen of het haar in slechts één beweging intens glad en glanzend te maken. En alle modellen zijn voorzien van de ionische functie, en deze zorgt ervoor dat je gezond en glanzend haar krijgt dat perfect in model zit.

Dit zijn de modellen:

ipro 230 iCurl: Straight & Curl. Het unieke design met platte en ronde platen maakt het mogelijk om je haar in één beweging te straighten en tegelijkertijd een mooie krul te creëren.
ipro 230 ionic 230: Straight & Shape. De ipro 230 Ionic brengt techniek en design samen in een trendy straightener met extra lange en smalle platen. De afmetingen van deze platen zijn uitermate goed geschikt om het haar perfect te stylen of te krullen.
ipro 230 ionic ultimate – Wet & Dry. Is ontwikkeld voor gebruik op zowel droog haar als nat haar. Dankzij het exclusieve verdampingssysteem van de Wet & Dry straightener kun je de stijltang ook op vochtig haar gebruiken, en door de extra brede platen is deze tool uitermate geschikt voor lang haar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com