You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win; Kookboek Topkoks voor Thuiskoks

Mail & Win; Kookboek Topkoks voor Thuiskoks

geschreven door Constance
Heb je altijd al willen koken als een echte sterrenkok en er tegelijkertijd voor zorgen dat 1 kind in Malawi 40 schoolmaaltijden krijgt?
Dat kan nu met het boek ‘Topkoks voor Thuiskoks‘, want 46 topchefs zoals Jonnie Boer, Ron Blaauw, Ramon Beuk en Ronald Kunis hebben zich, belangeloos ingezet voor alweer de zesde editie van dit boek. Maw. jij leert heerlijk koken en de kinderen in Malawi krijgen lekker te eten.
Het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme verzekert schoolkinderen dagelijks van een gratis, voedzame maaltijd. De vorige vijf edities van Topkoks voor Thuiskoks hebben 10,48 miljoen schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi opgeleverd. Van elk verkocht boek krijgt een kind in Malawi veertig maaltijden. Dit jaar is het streven om  60.000 exemplaren verkopen, wat goed is voor 2,4 miljoen maaltijden.
Mail & Win: Ik mag, 2 exemplaren, van het Kookboek Topkoks voor Thuiskoks weggeven aan de lezers van shoppen.blogo.nl.
Wat moet je doen? Het is heel simpel, geef antwoord op deze vraag; Hoeveel topkoks werken er mee aan dit bijzondere kookboek?
Mail je antwoord (incl. je naam en adresgegevens), voor 5 december as., naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.
Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com