You are here: Home » e-Readers & e-Books » Gadget Test; Kobo Mini eReader

Gadget Test; Kobo Mini eReader

geschreven door Constance
design meubel

Begin van deze maand heb ik de allerkleinste eReader van dit moment in huis gehad, de Kobo Mini. De Kobo Mini is een volwaardige eReader, alleen past ie in de kleinste handtas, of voor de heren, in je binnenzak.

De Kobo Mini heeft alle ‘features’ die de haar grotere Kobo broers ook heeft; zoals een niet spiegelend scherm, e-Ink en zoals je op de foto kunt zien is de tekst perfect te lezen. En dat op een scherm van slechts 5’inch! De Kobo Mini kan 1.000 boeken kwijt en heeft ook een WiFi verbinding voor het downloaden van je boeken. En daarbij vergeleken is zelfs de allernieuwste iPad een groot apparaat. De Kobo Mini is beschikbaar in zwart en wit en maar speciaal voor alle dames die van een leuke kleurtje houden, kan je 3 losse plastic covers kopen, nl. in azuurblauw, robijnrood en paars. Op de Kobo Mini kan je 1.000 boeken kwijt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com