You are here: Home » Interieur » De zoektocht naar een wandkast

De zoektocht naar een wandkast

geschreven door Constance

Van spierwit hoogglans tot aan teak, grenen, mat zwart, sloophout en mixed woods. Alle soorten kasten hebben we wel bekeken, helaas was er niet één kast die ons echt aansprak. Ohja wel, ik lieg! Er was één kast die ons beide wel aansprak, die had een prijskaartje van 8000 euro. Dat is net even boven ons budget voor een kast die er staat voor onze rommel en prullaria.
We zijn serieus drie kwart jaar op jacht geweest en hebben nu de knoop door gehakt. Het is een IKEA kast geworden. Mijn streven was altijd als ik uit mijn studentenkamer ga en een “grote mensen” huis heb, ik geen meubelen van de IKEA meer in mijn woonkamer wil hebben. Als je dan echt niets kunt vinden wat je beide leuk vindt dan moet je er toch aan geloven. Er is trouwens niets mis met IKEA spullen hoor, laten we dat voorop stellen. Het is meer de orginaliteit die ik mis. Het is zo herkenbaar. Ik hou ervan om iets speciaals en iets unieks in mijn huis te hebben.

Na vijf bezoekjes aan de grote keten waren we het er toch over eens dat deze kast het werd. We kozen voor de kast Besta, deze kast moet je zelf samenstellen. Wil je iets unieks dan is dit toch nog een optie. Je kunt zelf je indeling kiezen, de vorm van de deurtjes, de kleur, de maat etc. Op de computer in de IKEA kun je zelf je ontwerp maken van je kast. Dan print je zo een lijst uit wat je nodig hebt en waar het ligt. Ideaal dus. We hebben er zelfs een wijnrek in gezet en een glazenrek in gehangen en een glazendeurtje waar ik een mooi bord achter heb gezet van Bord&meer.

Dit is het resultaat en ik ben er best trots op. Ik durf te wedden dat niemand in Nederland exact dezelfde kast heeft.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com