You are here: Home » Interieur » Stem op de InterieurTipgever!

Stem op de InterieurTipgever!

geschreven door Constance

Een prettige vergaderruimte vinden is niet eenvoudig. De meeste ruimtes zijn vooral praktisch ingericht maar missen gezelligheid en warmte. Ik heb er vele gezien als ik zelf verschillende opleidingen geef in het land. Maar ook als ik zelf getraind word. Zo ook voor de opleiding tekenen op de computer met SketchUp. Deze opleiding die door collega Ingrid Gommers wordt gegeven vond plaats bij Seats2Meet in Utrecht. Tijdens de opleiding werd ons gevraagd of wij voor een vrijgekomen ruimte een ontwerp wilden maken. Ons ontwerp zou dan meedoen in een door Seats2Meet uitgeschreven ontwerpwedstrijd.

Die vraag hoefde maar 1 keer gesteld te worden. Twee collegae , Marcella en Ingrid, zijn enthousiast met het pakket van eisen aan de slag gegaan. De ruimte moest “iets van de sfeer van de TV serie MAD MEN” worden. Het resultaat mag er zijn:

Seats2Meet goes Mad Men!

Hieronder de beschrijving:

Plaats: New York, Madison Avenue, de jaren 50, mannen in strakke pakken en vrouwen in petticoats. Druk reclame bureau, vernieuwende vormgeving, bruisend van creativiteit. In de vergaderlounge worden nieuwe campagnes bedacht voor diverse klanten, in de hand een sigaret en een glas whisky.

Plaats: Utrecht, Moreelse park, anno nu, mannen en vrouwen in casual kleding. Drukke ontmoetingsplek voor creatieve geesten, vrolijke kleuren en creativiteit. Veel nieuwe ontmoetingen en hernieuwde kennismakingen. In The Loft, een hippe vergaderlounge geïnspireerd op de jaren 50, worden nieuwe ideeën geboren en strategieën bedacht, in de hand een laptop en na afloop een goed glas whisky.

Uit vijf inzendingen zijn er twee uitgekozen waarvan één tot uitvoer zal worden gebracht door middel van een stemmingsronde. Wil jij de InterieurTipgever helpen de ontwerpwedstrijd te winnen?

Stem dan ophttps://www.facebook.com/questions/10151125615198579/ en daar kan je je stem uitbrengen. …Natuurlijk op het ontwerp van Marcella! Dank voor het stemmen. Dan kan er eind november gezellig worden vergaderd in een prettige ruimte.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Patty van der Horst 12 oktober 2012 - 10:08

In stem op het ontwerp voor seats2meet op Marcella van De Interieur Tipgever op deze wijze, Facebook werkt niet.
Met vriendelijke groet,Patty van der Horst

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com