You are here: Home » Shoppen » Neem een Picknick Poncho mee!

Neem een Picknick Poncho mee!

geschreven door Constance

We zijn het Nederlandse weer wel gewend, zo hoost het van de regen en een paar minuten later schijnt de zon weer volop.

Maar dat kan erg onhandig zijn als je een (muziek)festival gaat bezoeken. Daarom komt Passoã deze zomer met dé oplossing voor een wisselvallige festivalzomer: de Passoã Picknick Poncho. Je kunt de Picknick Poncho gebruiken als het regent maar hij is ook perfect om op te gaan liggen en van de zon te genieten. Vanaf nu is het Passoã Festivalpack, waar Passoã Passion en de Passoã Picknick Poncho inzit, te koop bij de slijterij.

Verder maak je kans op twee van de 150 kaarten voor 1 van de festivals waar de Passoã Festival Tour en het Passoã Beachhouse (Dreamfields 7 juli, Zwarte Cross 20 t/m 22 juli, Lakedance 11 augustus en Frequence 1 september) aanwezig is. Je moet hiervoor op de speciale actiewebsite, www.passoa.nl/festival je favoriete festivalmoment kiezen. En elk Passoã Festival Pack en elke fles Passoã Fiesta (supermarkt) heeft een unieke wincode waarmee je festivalkaartjes kan winnen. En tijdens de Passoã Festival Tour deelt Passoã 5000 Picknick Poncho’s uit!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com